Beter online vindbaar als arbeidsrecht advocaat: Allfree
logo AllFree
 

Meer exposure als arbeidsrecht advocaat?

Wie tegenwoordig op zoek is naar een specialist, maakt ongetwijfeld gebruik van het internet. Dit geldt zeker voor mensen die op zoek zijn naar rechtsbijstand of juridisch advies. Als arbeidsrecht advocaat wilt u uiteraard gevonden worden door deze potentiële cliënten. Allfree helpt u graag om uw kantoor op de juiste wijze online onder de aandacht te brengen, met inachtneming van het geldende provisieverbod. Dankzij onze nauwe samenwerking met externe juristen en interne specialisten garanderen we dat wij handelen binnen alle regels, ook die van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Wat Allfree voor u kan betekenen

De werkwijze van Allfree richt zich op het vergroten van uw online vindbaarheid, tegen een vast, marktconform marketingbudget. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerking met specialisten hebben we de perfecte marketingmix voor advocaten ontwikkeld. In samenspraak met u zetten we websites en campagnes in die perfect aansluiten op uw dienstverlening als arbeidsrecht advocaat en op het zoekgedrag van uw potentiële cliënt. Wij zorgen er niet alleen voor dat u in uw regio gevonden wordt op de zoekterm arbeidsrecht, maar ook op gerelateerde termen als:

  • contractenrecht
  • ontslag bij ziekte
  • onterecht ontslag aanvechten
  • arbeidsconflict

 

Het marketingbudget dat u aan Allfree betaalt kan, indien gewenst, op verschillende manieren worden ingezet. Zo kunnen we van dit budget volledig voor u adverteren, of een deel van het budget inzetten om wijzigingen aan de website(s) te doen. Wij hebben de de kennis van online marketing, maar u bent de expert binnen uw vakgebied. Zo bepalen wij graag samen met u de juiste tactiek en zijn suggesties altijd welkom. Deze persoonlijke benadering maakt onze werkwijze uniek. Onze ervaring, gebundeld met uw vakkennis, staat garant voor een optimaal resultaat.