Beter online vindbaar als familierecht advocaat: Allfree
logo AllFree
 

Beter online vindbaar als familierecht advocaat

Zaken die vallen onder het personen- en familierecht zijn veelal zaken waarbij de emoties hoog oplopen. Of het nu een vechtscheiding betreft of het aanvragen van ouderlijk gezag: potentiële cliënten zullen bij hun zoektocht naar de juiste juridische representatie extra kritisch zijn. Een online marketing bureau kan u helpen uw kantoor op de juiste wijze online te presenteren. Veel advocaten zijn echter huiverig voor een samenwerking met een dergelijk bureau, vanwege het geldende provisieverbod en gedragsregel 2 lid 2. Allfree werkt echter nauw samen met externe juristen en interne specialisten. Hierdoor zijn wij in staat uw online vindbaarheid als familierecht advocaat te vergroten, zonder in strijd te zijn met de geldende regels, inclusief die van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Een samenwerking met Allfree

Bij Allfree betaalt u niet per opdracht of aangedragen zaak/cliënt. Wij hanteren een vast, marktconform marketingbudget waarmee we uw kantoor beter online vindbaar maken voor potentiële cliënten. Het budget kan op verschillende manieren worden ingezet. Indien gewenst kunt de strategie volledig aan ons overlaten: wij hebben de afgelopen jaren aantoonbaar bewezen de perfecte marketingmix voor familierecht advocaten te hebben ontwikkeld. Door het inzetten van websites en campagnes, die perfect op elkaar zijn afgestemd en aansluiten op uw dienstverlening en het zoekgedrag van uw potentiële cliënt, zorgen we ervoor dat potentiële cliënten uw kantoor beter kunnen vinden. Zij nemen vervolgens zelf contact met u op. Uiteraard vergroten wij niet alleen uw vindbaarheid op de zoekterm personen- en familierecht, maar nemen we ook termen als echtscheiding aanvragen, ouderschapsplan opstellen en partner- en kinderalimentatie op.

Als u zelf suggesties, verbeterpunten of bepaalde ideeën heeft, luisteren wij hier uiteraard graag naar. U bent immers de expert binnen uw vakgebied! Samen met u bepalen we graag de juiste tactiek. Deze persoonlijke benadering maakt onze werkwijze uniek. Onze ervaring, gebundeld met uw vakkennis, staat garant voor een optimaal resultaat.