Allfree officiële partner van Google

8 november 2013

Google voert al jarenlang een GCP-programma. Dit programma maakt nu plaats voor een nieuw, verbeterd programma: Google Partners. Hiertoe behoren uitsluitend vakbekwame online marketingbureaus: partners worden regelmatig onderworpen aan een kwaliteitscheck op de producten die ze beheren. Wij zijn trots om ons bedrijf Google-partner te mogen noemen!

Google PartnerGezonde bedrijven met een tevreden klantenkring komen in aanmerking om partner van Google te worden. Deze bedrijven lopen een certificeringsproces door, waarin ze bewijzen voldoende kennis te hebben over het werken met Google-tools en -producten. Is Google hiervan overtuigd, dan wordt het bedrijf opgenomen in het partnerschapsregister. Potentiële klanten zien op deze manier direct dat er bij dit bedrijf de juiste kennis in huis is.

Onze specialisten werken dagelijks aan het perfectioneren van onze producten en diensten. In tegenstelling tot bij het oude GCP-programma voert Google nu bij alle partners regelmatig een kwaliteitscheck uit op de lopende campagnes, waardoor continue kwaliteit vereist is. Wij zijn er trots op een bedrijf te zijn dat Google vertrouwt!

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Samenwerken met Allfree biedt u veel voordelen. Door ons partnerschap met Google zijn we altijd op de hoogte van belangrijke updates en hebben we directe toegang tot de nieuwste trainingen en producten. Hierdoor blijven we de concurrentie een stapje voor.