Dakdekker

Als dakdekker heeft u natuurlijk het liefst uw agenda vol met klussen. Ieder bedrijf heeft echter ook wel eens te maken met wat rustigere perioden. Wij proberen uw dakdekkersbedrijf aan meer klanten te helpen door middel van leadgeneratie. Via onze online kanalen sturen wij aanvragen voor potentiële klussen naar u door. Door bepaalde garanties bent u vrijwel altijd verzekerd van werk!

Online marketing inzetten als dakdekker

Online aanwezig zijn is tegenwoordig voor ieder bedrijf noodzakelijk. Een dakdekker die via internet vindbaar is kan rekenen op een hoop extra aanvragen. Allfree zet voor u haar kennis van online marketing in om te zorgen dat klanten in uw regio u weten te vinden. Onze diensten staan los van eventuele websites of social media die u zelf al inzet. Wij gebruiken onder andere zoekmachine advertenties om klanten aan te spreken die direct op zoek zijn naar uw dienstverlening.

Leads leiden tot meer opdrachten

Ons team heeft jarenlange ervaring met het werven van klanten voor het midden- en kleinbedrijf in heel Nederland. Hierdoor kunnen we garanties bieden voor bepaalde aantallen aanvragen in uw werkgebied naar keuze. U kunt bovendien aangeven welke klussen u bereid bent uit te voeren. Onze online marketingcampagnes zijn gericht op uw bedrijf en specialismen. U kunt zich bezig blijven houden met uw vak, terwijl wij potentiële nieuwe klanten aanleveren.

Leads zijn telefonische oproepen en offerteaanvragen. Zit u op het dak en kunt u de potentiële klant even niet te woord staan? Dan sturen wij u een terugbelverzoek met de contactgegevens van de klant. De leads die wij genereren worden van tevoren gescreend op kwaliteit door ons eigen callcenter. Onze medewerkers zijn op de hoogte van uw werkgebied, dienstverlening en beschikbaarheid.

U wordt in contact gebracht met iemand die een dakdekker nodig heeft. Daarna hoeft u zelf alleen nog maar de aanvraag concreet te maken en een afspraak in te plannen.

Waarom kiezen voor onze leads?

  • U betaalt per geleverde lead, geen vaste bedragen dus geen risico.
  • U krijgt gegarandeerd een x aantal kwalitatieve leads gericht op uw diensten en werkgebied.
  • U bent gemakkelijk vindbaar in online zoekmachines als Google.
  • U concurreert niet met onze andere klanten.
  • U bent verzekerd van nieuwe opdrachten.

 

Wij helpen al jaren talloze dakdekkers in Nederland aan extra klanten. Benieuwd wat we voor uw dakdekkersbedrijf kunnen betekenen? Vul uw gegevens in op deze pagina of bel ons direct op 0800 255 37 33.