Een PayPerLead abonnement - Allfree.nl
logo AllFree
 

Een Pay Per Lead abonnement bij Allfree: Ongelimiteerd leads zonder vaste kosten. No cure no pay!

Een Pay Per Lead abonnement bij Allfree:  

Ongelimiteerd leads zonder  

vaste kosten. No cure no pay!  

Een Pay Per Lead abonnement bij Allfree

Een Pay Per Lead abonnement is een uitstekende keuze wanneer u ongelimiteerde leads wil met een vaste leadprijs. U rekent enkel het resultaat af. Ook krijgt u een exclusieve, unieke stad + beroep website gebaseerd op uw werkzaamheden en werkgebied. Tevens bieden we u de keuze om leads die niet voldoen aan de kwaliteitscriteria handmatig via uw online portal ter afkeur aan te bieden of automatisch te laten

verrekenen met uw leadprijs. U kunt ervoor kiezen om de oproepen van potentiële klanten rechtstreeks naar u door te schakelen óf om de oproepen via ons Servicecenter te laten lopen. De medewerkers van het Servicecenter stellen per beroep vastgestelde vragen om zo de relevantie te toetsen en u tijd te besparen. De looptijd van een Pay Per Lead overeenkomst bedraagt minimaal 3 maanden.

Vraag naar de mogelijkheden


De voordelen op een rijtje

Unieke Stad+Beroep website(s)
Content in overleg
Ongelimiteerde leads met een vaste leadprijs
No cure no pay
Rechtstreeks contact met klant
Een looptijd van minimaal drie maanden
De optie om het Servicecenter in te zetten


Klanten over het PayPerLead abonnement


Sinds begin 2015 hebben wij regelmatig leads mogen ontvangen. Voor het ontvangen van leads worden duidelijke afspraken gemaakt zodat er bijna nooit onzin leads worden verstuurd. Het heeft ons bedrijf veel klussen opgeleverd en tevens een grote vaste klantenkring. Onze naamsbekendheid is zeker gegroeid hier in de regio en bij veel klanten blijven wij terug komen.
Installatieburo Dorrestijn

Als beginnende storingsdienst in de regio, ben ik op zoek gegaan om klanten binnen te halen. Toen Jordy van Allfree mij benaderde, hebben we samen naar een passende regio en samenwerking gezocht. Uiteindelijk resulteerde dit in een fijne samenwerking, waarbij de leads van zeer hoge kwaliteit zijn. De klant krijgt eerst een callcenter aan de lijn, waardoor deze het gevoel heeft dat er gelijk serieus gehandeld wordt. Kortom: Een fijne samenwerking!
Houtman Elektrotechniek

Redelijk veel leads, uiteraard niet allemaal even rendabel, maar dat mag en kan men ook niet verwachten. Goede begeleiding en enthousiaste werknemers.
Vosse Heemstede