Elektricien.nl, hét nieuwe product van Allfree

27 november 2014
Screenshot website Electricien.nl

Als online marketingbureau zijn wij constant bezig met het verbeteren en ontwikkelen van onze diensten. Daarom hebben wij, toen we in juni dit jaar de mogelijkheid kregen om Elektricien.nl te kopen, deze kans met beide handen aangepakt. Elektricien.nl is inmiddels een plek geworden waar de consument snel een elektricien kan vinden en in de toekomst zelfs producten kan aanschaffen.

Consumenten en elektriciens met elkaar verbonden

Elektricien.nl is een landelijk netwerk waar elektriciens hun bedrijf op kunnen presenteren. Met dit netwerk willen wij niet alleen onze positie binnen de markt van elektriciens versterken, maar elektriciens ook de mogelijkheid bieden om beter gevonden te worden. Consumenten kunnen op basis van hun woonplaats of postcode heel gemakkelijk een specialist op het gebied van elektrotechniek vinden. Om meer autoriteit te creëren bij de consument vermelden wij uitsluitend betrouwbare en erkende elektriciens.

Wat is er nieuw

Zoals we al aangeven willen we met Elektricien.nl een autoriteit creëren waar de consument eenvoudig en snel voor alles op het gebied van elektrotechniek terecht kan. Om dit voor de consument mogelijk te maken hebben wij een aantal veranderingen doorgevoerd.

  • De website is gebruiksvriendelijker en informatiever geworden. Consumenten kunnen niet alleen snel voor een elektricien bij ons terecht, er worden ook nieuwsberichten geplaatst en tips gegeven.
  • Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een webshop die gekoppeld is aan Elektricien.nl. De consument schaft via deze webshop bijvoorbeeld een nieuwe groepenkast aan en wij brengen in kaart welke elektricien in de buurt deze kan plaatsen.
  • Door een algemeen spoednummer te koppelen aan ons servicecenter worden alle oproepen 24/7 opgenomen en doorgeschakeld naar de elektriciens binnen ons netwerk.
  • Er zijn reviewmeters gekoppeld aan bedrijven die ons hier toestemming voor geven. Op deze manier kan de consument van tevoren recensies over het desbetreffende bedrijf lezen en achteraf zelf een recensie achterlaten.

Heeft u vragen over ons nieuwe landelijke netwerk voor elektriciens? Of bent u een specialist op het gebied van elektriciteit en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.