Elektricien

Een samenwerking met Allfree is een eenvoudige manier om als elektricien meer klanten te werven. Wij garanderen kwalitatieve aanvragen van potentiele nieuwe klanten uit uw werkgebied. Dit doen wij door middel van leadgeneratie.

Elektriciens en online marketing

U bent als elektricien dag in, dag uit met uw vakgebied bezig. Waarschijnlijk heeft u daardoor niet de expertise in huis óf de tijd om uw bedrijf op internet te profileren. Toch is online marketing voor een elektricien vandaag de dag onmisbaar. Het is een geweldig platform om meer opdrachten en klanten binnen te halen. Want wie zichtbaar is op internet, wordt ook eerder gevonden.

Bij Allfree zetten we onze kennis van online marketing in om u veel werk uit handen te nemen. Dankzij geoptimaliseerde websites en advertenties in Google weten klanten u gemakkelijk te vinden. Zelfs als u al een eigen website heeft kunnen wij voor u aan de slag.

Nieuwe klanten door hoogwaardige leads

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige leads aan beroepen in het MKB. Potentiële klanten die een elektricien nodig hebben komen eerst in aanraking met ons professionele servicecenter. Hier worden klantaanvragen telefonisch gefilterd op kwaliteit en kans van slagen. Ook offerteaanvragen worden vooraf gecontroleerd. Alleen een klant die daadwerkelijk geïnteresseerd is en in uw werkgebied woont zal naar u worden doorgeschakeld. U hoeft dus alleen de laatste stappen af te handelen. Namelijk: zorgen dat de klant een afspraak maakt en vervolgens de klus uitvoeren.

We bespreken vooraf welke diensten u levert en in welke regio’s u leads kunt aannemen. Ook het aantal klantaanvragen dat u wilt ontvangen is variabel. De kosten voor een lead liggen vast en u heeft geen concurrentie van collegabedrijven.

Waarom leadgeneratie door Allfree?

Leadgeneratie door Allfree is een investering in online marketing zonder risico. De voordelen op een rijtje:

  • Vindbaar in Google en Bing
  • Gegarandeerd nieuwe opdrachten
  • Klanten worden vooraf gefilterd
  • Geen vast bedrag: betalen per lead

Wij werken samen met elektriciens door heel Nederland. Ook gebruik maken van onze klantenwerving? Neem dan contact met ons op via 0800 255 37 33 of vul het formulier op deze pagina in.