Geen malafide slotenmakers via Allfree

17 september 2014
Slotenmakers

Na de uitzending van “Opgelicht?!” op 16 september jl. is er commotie ontstaan rondom de betrouwbaarheid van leadbedrijven. Binnen de slotenmaker branche blijken de laatste tijd veel malafide slotenmakers actief te zijn die via leadbedrijven hun klanten werven. Bij de NSSG (Nederlandse Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde) komen veel klachten binnen over intimiderende, maar vooral ook veel te dure slotenmakers. Het blijkt te gaan om lokale telefoonnummers die worden doorverbonden naar een callcenter in Duitsland. Wij willen als online leadgenerator laten zien dat het ook anders kan.

Waarom vindt u via Allfree wél een betrouwbare slotenmaker?

Als online leadgenerator hebben wij in de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan en een groot netwerk opgebouwd van slotenmakers. Wij zorgen ervoor dat deze slotenmakers gemakkelijk door potentiële klanten gevonden kunnen worden. Misschien klinkt dit u bekend in de oren, omdat dit precies hetzelfde is wat vele andere leadbedrijven doen. Toch onderscheiden wij ons van andere leadbedrijven en zorgen wij wél voor betrouwbare slotenmakers.

  • Wij communiceren duidelijk naar de klant dat we werken met een servicecenter.
  • De medewerkers van het servicecenter proberen samen met de klant tot een oplossing te komen. Lukt dit niet? Dan wordt de klant doorverbonden met een slotenmaker.
  • De klant wordt een week na het telefoongesprek teruggebeld met de vraag om een recensie over de diensten achter te laten, wij werken hiervoor samen met Klantenvertellen.
  • Alle recensies zijn via het internet gemakkelijk terug te lezen. De klant kan hierdoor van te voren zien welke beoordelingen het bedrijf al eerder heeft ontvangen.
  • Klachten of eventuele negatieve opmerkingen behandelen wij zeer serieus. De desbetreffende slotenmaker wordt hier altijd op aangesproken. Wanneer de slotenmaker vervolgens geen verbetering laat zien, wordt hij uit ons netwerk verwijderd.
  • 60 % van de bij ons aangesloten slotenmakers beschikt over het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen). De overige bedrijven worden steekproefsgewijs gecontroleerd op betrouwbaarheid.
  • Van alle bij ons aangesloten slotenmakers is een adres bekend, dit adres wordt waar mogelijk altijd richting de klant gecommuniceerd of kan door de klant bij ons opgevraagd worden.

Heeft u vragen over de manier van werken die wij hanteren? Of bent u een slotenmaker en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of laat een reactie achter.