Gesneden koek - Allfree.nl
logo AllFree
 

Het genereren van exclusieve hoogwaardige leads is voor ons gesneden koek

Graag nodigen wij u uit voor een gesprek om, beide als toonaangevend in eigen sector, deze positie voor de toekomst te verstevigen. Hiervoor gaan wij een stapje verder dan wat u wellicht gewend bent.

Als u dit leest heeft u ons zeer waarschijnlijk in persoon gemist toen we vergezeld met de koek bij u langs zijn gereden om zo op ludieke wijze met u in gesprek te komen.
Nu we uw aandacht hebben willen we kort toelichten waarom het voor beiden interessant is om dit gesprek alsnog in persoon te voeren.

Schaaltje gesneden koek

Innovatie

Allfree B.V. is reeds 20 jaar op innovatieve wijze actief als leadgenerator. Ons speerpunt is het leveren van exclusieve, hoogwaardige leads.

Door de huidige uitdagingen in het online landschap zoals de almaar toenemende concurrentie en stijgende advertentiekosten bij bijvoorbeeld Google, zijn we reeds geruime tijd bezig met het ontwikkelen van dé nieuwe innovatie.

Op zeer korte termijn lanceren wij hét nieuwe nationale platform welke, beter dan Google, in staat is om vraag en aanbod aan elkaar te matchen.Maak kennis met MyGo!

Waar men voor maaltijden al tijden geen Google meer gebruikt door direct voor Thuisbezorgd.nl te kiezen en voor hotels voor Booking.com, zal MyGo.nl de plek voor vakspecialisten en dienstverleners innemen. MyGo biedt voor elke particulier én ondernemer binnen een paar klikken een match met een beschikbare vakspecialist of dienstverlener in zijn of haar regio. Voor de dienstverlener of vakspecialist geldt dat ze op elk moment werkzaamheden, contactvormen, regio en beschikbaarheid kunnen aanpassen zodat er ten alle tijden de perfecte match tussen vraag en aanbod ontstaat!

Tablet en telefoon met bedrijfspagina MyGo


Captains of industry

Tablet en telefoon met bedrijfspagina MyGo

MyGo heeft voor een aantal vakgebieden nog een speciale positie vacant voor ‘captains of industry’ die zich daarmee een passende positie kunnen aanmeten. Dit houdt in dat u zich een landelijke voorkeurspositie vergaart waarbij u enkel exclusieve hoogwaardige leads ontvangt voor de werkzaamheden die voor uw organisatie interessant zijn. Daarbij dicteert Allfree de leadprijs niet maar creëren we samen een win-win situatie.

Kortom, dit is een kans die u zich niet kunt veroorloven om te missen!

Graag komen we, onder het genot van een kop koffie of een lunch, met u in gesprek om uw positie binnen hét platform zeker te stellen.mogelijkheden en kunnen we helpen om een passende keuze te maken die aansluit bij uw bedrijf.


Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem contact op met één van onze accountmanagers. Zij staan u graag te woord!

Jordy

Jordy Drommel 06 156 71 355

Noud

Noud Jansen 06 555 57 776