Glaszetter

Iemand die een glaszetter nodig heeft gaat direct het internet op. Wij zorgen dat deze potentiële klant bij uw glaszettersbedrijf terechtkomt. Allfree levert gegarandeerd aanvragen van hoge kwaliteit: de kans is groot dat wij u in contact brengen met nieuwe klanten.

Leadgeneratie: meer klanten door online marketing

Onze leadgeneratiediensten zijn een investering in uw online marketing. Zelfs als u al een bedrijfswebsite en socialmediakanalen in gebruik heeft kunnen wij zorgen dat meer klanten u online vinden.

U kunt zich als glaszetter blijven richten op uw werkzaamheden terwijl wij zorgen voor nieuwe opdrachten. Potentiële klanten worden eerst door ons servicecenter gefilterd. Alleen aanvragen die passen bij uw dienstenpakket en werkgebied worden doorgeschakeld.

Garanties en kwaliteit

Wij werken al jaren samen met verschillende glasbedrijven in heel Nederland. Dankzij onze kennis kunnen wij bepaalde garanties afgeven voor het leveren van leads. Zo weet u van tevoren hoeveel klantaanvragen u kunt verwachten.

Allfree zorgt bovendien voor hoge kwaliteit klantaanvragen. Zo krijgt u alleen offertes doorgestuurd van klanten die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw diensten. Ook prijsshoppers proberen wij zo veel mogelijk te filteren. Komt het u even niet uit om een klant telefonisch te woord te staan? Dan kunt u deze later terugbellen om een afspraak te maken.

Waarom leadgeneratie?

Wij zorgen ervoor dat mensen uit uw regio met gebroken glas of andere problemen bij u terechtkomen. Geef in het formulier aan hoeveel leads u aankunt en in welke regio u werkzaam bent. Of bel direct 0800 255 37 33.

De voordelen:

  • Geen risico of vast bedrag: u betaalt per geleverde lead.
  • Garanties: u krijgt gegarandeerd een x aantal kwalitatieve leads.
  • Nieuwe opdrachten: hoogwaardige leads worden nieuwe klanten.