Google Premier Partner

7 november 2016
Google Premier Partner

Allfree mag zich al een aantal jaren Google Partner noemen, maar daar mogen we nu iets moois aan toevoegen. We zijn door Google namelijk geselecteerd als Premier Partner. Dat is een geweldige erkenning, want met deze status tonen wij aan dat we voldoen aan de hoogste certificerings- en prestatievereisten die Google aan haar partners stelt.

We zijn trots dat we bij de top van Nederland horen als het gaat om het opzetten en onderhouden van online marketing campagnes volgens de richtlijnen van Google. Het grote voordeel van de Premier Partner-badge is dat we nu een streepje voor hebben op de gewone Google Partners. We krijgen onder andere meer ondersteuning en hebben eerder toegang tot nieuwe functies en oplossingen. Zo kunnen we online ontwikkelingen altijd een stap voor blijven en onze klanten optimaal van dienst zijn!

Regel het direct

Wilt u profiteren van onze Premier Partner status? Wij staan open voor elke samenwerking en helpen u graag met het verbeteren of opzetten van Google advertenties. Bel voor meer informatie naar 0800-2553733 of vul ons contactformulier in.