Just another KWARK day @ the SEA office

3 mei 2016 | SEA
Blog SEA

Op de SEA afdeling houden we ons voornamelijk bezig met het opzetten en optimaliseren van campagnes voor onze klanten. We houden continu de prestaties van zoekwoorden, advertenties en instellingen in de gaten en bepalen op basis daarvan wat de beste aanpak is qua optimalisatie. Ons werk is hierdoor heel divers, elke dag is anders!

Hoewel we een redelijk gestructureerde weekplanning proberen te volgen, is het altijd weer de vraag wie je tijdens de wekelijkse meeting op dinsdagochtend op zijn of haar stoel ziet zitten. Niet omdat we niet hard aan het werk zijn, of omdat we liever ergens anders zijn, maar omdat we vaak aan het begin van de vergadering al iets tegenkomen waar we direct op in willen spelen en waar we vervolgens de hulp nodig hebben van onze ICT of Communicatie afdeling.

Ook op andere dagen gooien we zelf nog wel eens roet havermout in het eten de kwark. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat wij onze planning omgooien vanwege nieuwe mogelijkheden binnen ons vakgebied, een belangrijke ontwikkeling op een andere afdeling of een nieuw product dat we opzetten. Zo hebben we vorige week de SEA QuickScan ontwikkeld en direct uitgevoerd voor een mogelijk nieuwe klant. Hierbij kijken we naar de prestaties van de campagnes, de opbouw en de uitvoering. Om ervoor te zorgen dat de rest niet achter gaat lopen worden er dan wel eens wat extra uurtjes gepakt, die we in de zomer met liefde inruilen voor een uurtje eerder in de zon of een sportsessie in de dan wat langere pauze.

De rode draad

Door al onze leuke, soms iets anders dan vooraf geplande dagen, loopt echter één grote rode draad. Al kunnen we beter typen ‘wandelt er een bakkie’. Wij zijn namelijk nergens zonder onze eiwitten, die we het liefst nuttigen in de vorm van een bak kwark. Goed voor de gezondheid en voor onze spieren, die we graag laten werken in de sportschool, de box of op het voetbalveld.

Waar veel producten worden voorzien van slogans als ‘daar word je blij van’, ‘goede ideeën beginnen met goede koffie‘, ‘geeft je vleugels’, of ‘dat zouden meer mensen moeten doen’, is het motto op de SEA afdeling; wij doen alles en meer, met KWARK.

Eet smakelijk 😉

KWARKPOWERRRRRRR3