Leadgeneratie - Allfree.nl
logo AllFree
 

Meer klanten via leadgeneratie

Wilt u telefoontjes en schriftelijke aanvragen ontvangen van potentiële klanten uit uw vak- en werkgebied? Allfree levert de leads waar u om vraagt.

Wilt u telefoontjes en schriftelijke aanvragen ontvangen   

van potentiële klanten uit uw vak- en werkgebied?  

Allfree levert de leads waar u om vraagt.  

Leadgeneratie

Allfree ondersteunt u bij het vinden van nieuwe klanten via internet. Wij zetten onze kennis van online marketing in en zorgen dat klanten u weten te vinden. U ontvangt serieuze leads: klantaanvragen die vooraf gefilterd zijn op kwaliteit. Het enige wat u nog hoeft te doen is de opdracht concreet maken en de klus uitvoeren! Wij zetten online producten in

uiteenlopend van speciaal voor u ontwikkelde websites tot online beroepsnetwerken. Allfree neemt u daarmee werk uit handen. Het grootste deel van het traject dat een klant aflegt wordt door ons afgehandeld. U komt direct met potentiële klanten in contact.

Hoe werkt het?

Wat is een lead?

Een lead is een klantaanvraag gegenereerd via een Allfree product. Dit kan een telefonische oproep, een terugbelverzoek, of een offerteaanvraag zijn. Per branche of dienst kan het meest geschikte type lead verschillen.
Telefonische leads
Uw potentiële nieuwe klanten vinden online een telefoonnummer dat uitkomt bij ons interne servicecenter. De klant noemt het probleem en wij noteren relevante gegevens. Iedere klantaanvraag wordt op verschillende punten gefilterd zodat u enkel relevante en kwalitatieve leads met een zo hoog mogelijke slagingskans ontvangt. Na filtering wordt u gebeld door het servicecenter en wordt de klant naar u doorverbonden.

Het is vervolgens aan u om de potentiële klant het laatste zetje te geven en een afspraak in te plannen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen, dan ontvangt u een terugbelverzoek. Aan de hand van contactgegevens en opdrachtdetails kunt u de potentiële klant dan terugbellen op een moment dat het u uitkomt.
Online leads
Sommige klanten verkiezen een digitaal contactformulier boven telefonisch contact. Voor deze klanten staat op al onze websites een formulier waarin direct de details van de klus beschreven kunnen worden.

Voor wie is het en wat levert het op?

De meeste ondernemers zijn altijd op zoek naar nieuwe klanten. Al meer dan 10 jaar zorgen wij voor meer klanten in talloze branches van het MKB. Zo leveren wij bijvoorbeeld potentiële klanten aan loodgieters, dakdekkers en aannemers. Maar ook aan advocaten, boekhouders en ongediertebestrijders. Onze diensten zijn voor alle bedrijven die zichtbaar resultaat uit hun marketingbudget willen halen. Door samen te werken met Allfree hoeft u zelf niet meer actief achter potentiële, nieuwe opdrachten, bestellingen en projecten aan. Wij wekken voor u de interesse van nieuwe klanten, zodat u zelf geen tijd en moeite hoeft te steken in uw online marketing. Met onze leads heeft u gegarandeerd meer klanten én meer omzet. Daarnaast krijgt u ook de mogelijkheid om vaste klanten te werven. Wanneer u een klus naar tevredenheid uitvoert is de kans groot dat u de volgende keer weer gebeld wordt, maar dan zonder onze tussenkomst.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor het leveren van leads. Bij Allfree heeft u de optie om zelf aan te geven welke werkzaamheden u graag wilt uitvoeren, wat uw werkgebied is en hoeveel leads u maandelijks wilt ontvangen. Als u uw wensen doorgeeft, zullen wij een offerte

voor u opstellen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de leads, het contract of het servicecenter, dan kunt u altijd terecht bij onze binnendienst. Zij staan u graag te woord en lossen problemen zo snel mogelijk op.