Expertise, ervaring en technologie:

Uw omzetgroei is onze specialiteit!

Meer klanten via Leadgeneratie

Allfree levert de leads waar ú om vraagt

Allfree ondersteunt u bij het vinden van nieuwe klanten via internet. Wij zetten onze kennis van online marketing in en zorgen dat klanten u weten te vinden. U ontvangt serieuze leads: klantaanvragen die vooraf gefilterd zijn op kwaliteit. Het enige dat u nog hoeft te doen is de opdracht concreet maken en de klus uitvoeren! Wij zetten online producten in, uiteenlopend van speciaal voor u ontwikkelde websites tot online beroepsnetwerken. Allfree neemt u daarmee werk uit handen. Het grootste deel van het traject dat een klant aflegt wordt door ons afgehandeld. U komt direct met potentiële klanten in contact.

Hoe werkt leadgeneratie bij Allfree?

Dit is Frits. Frits heeft een probleem: zijn dak lekt. Hij heeft snel hulp nodig.

Hij zoekt op internet naar een dakdekker en belandt op een website van Allfree.

Frits belt naar het nummer dat op de website staat en krijgt het Servicecenter aan de lijn.

Het Servicecenter analyseert het probleem en schakelt Frits door naar de juiste vakman.

De vakman neemt de potentiële opdracht aan.

Allfree brengt een bedrag in rekening bij de vakman voor de geleverde lead.

Wat is een lead?

Een lead is een klantaanvraag gegenereerd via een Allfree product. Dit kan een telefonische oproep, een terugbelverzoek, of een offerteaanvraag zijn. Per branche of dienst kan het meest geschikte type lead verschillen.

Telefonische leads

Uw potentiële nieuwe klanten vinden online een telefoonnummer dat uitkomt bij ons interne servicecenter. De klant noemt het probleem en wij noteren relevante gegevens. Iedere klantaanvraag wordt op verschillende punten gefilterd zodat u enkel relevante en kwalitatieve leads met een zo hoog mogelijke slagingskans ontvangt. Na filtering wordt u gebeld door het servicecenter en wordt de klant naar u doorverbonden.

Het is vervolgens aan u om de potentiële klant het laatste zetje te geven en een afspraak in te plannen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen, dan ontvangt u een terugbelverzoek. Aan de hand van contactgegevens en opdrachtdetails kunt u de potentiële klant dan terugbellen op een moment dat het u uitkomt.

Online leads

Sommige klanten verkiezen een digitaal contactformulier boven telefonisch contact. Voor deze klanten staat op al onze websites een formulier waarin direct de details van de klus beschreven kunnen worden.

Voor wie is het en wat levert het op?

De meeste ondernemers zijn altijd op zoek naar nieuwe klanten. Al meer dan twintig jaar zorgen wij voor meer klanten in talloze branches van het MKB. Zo leveren wij bijvoorbeeld potentiële klanten aan loodgieters, dakdekkers en aannemers. Maar ook aan advocaten, boekhouders en ongediertebestrijders.

Onze diensten zijn voor alle bedrijven die zichtbaar resultaat uit hun marketingbudget willen halen. Door samen te werken met Allfree hoeft u zelf niet meer actief achter potentiële, nieuwe opdrachten, bestellingen en projecten aan. Namens u wekken wij de interesse van nieuwe potentiële klanten, zodat u zelf geen tijd en moeite hoeft te steken in uw online marketing.

Wij doen voor u de marketing, zodat u zich volledig kunt focussen op het leveren van vakwerk.

Met onze leads heeft u gegarandeerd meer klanten én meer omzet. Daarnaast krijgt u ook de mogelijkheid om vaste klanten te werven. Wanneer u een klus naar tevredenheid uitvoert is de kans groot dat u de volgende keer weer gebeld wordt, maar dan zonder onze tussenkomst.

Uw klant, uw opdracht:

Lead na lead zorgeloos aan de slag!

Dit vertellen onze klanten over ons

Hoge kwaliteit leads

Als beginnende storingsdienst in de regio, ben ik op zoek gegaan om klanten binnen te halen. Toen Jordy van Allfree mij benaderde, hebben we samen naar een passende regio en samenwerking gezocht. Uiteindelijk resulteerde dit in een fijne samenwerking, waarbij de leads van zeer hoge kwaliteit zijn. De klant krijgt eerst een callcenter aan de lijn, waardoor deze het gevoel heeft dat er gelijk serieus gehandeld wordt. Kortom: Een fijne samenwerking!

Jacco Houtman | Houtman Elektrotechniek

Het contact met het bedrijf is erg fijn

Sinds de dag dat ik met Allfree samenwerk is het gelijk een succes. Ik was sceptisch toen de samenwerking begon, maar ben er snel achter gekomen dat dit precies is wat ik zocht. Sinds een paar maanden hebben we producten bij mij ondergebracht i.c.m. een onderhoudscontract en dit zorgt voor mij voor een continue toestroom van aanvragen. Ik kan hier veel werk uit halen en kan met de marketeers van Allfree schakelen met de campagnes wanneer het me teveel wordt. Het contact met het bedrijf is erg fijn, en heb het gevoel dat ze hun uiterste best doen voor hun klanten voor het beste resultaat.

Rachid Ettahiri | Aannemersbedrijf R.E. Zeist

Afspraken worden nagekomen

Ik werk nu een aantal jaar samen met Allfree en kan niks anders dan positief zijn. Duidelijke afspraken gemaakt, die keurig worden nagekomen. Ook merk ik dat Allfree zich continu verbetert, wat de samenwerking alleen maar ten goede komt.

Jeffrey Middendorp | Verant Installatie & Onderhoud

© 2024 - Allfree B.V.

Nieuwe Boteringestraat 28

9712 PM Groningen

KVK: 02068857

BTW: NL8112.43.606.B01