logo AllFree
 

Gerichte klantaanvragen via leadgeneratie


Wilt u telefoontjes en schriftelijke aanvragen ontvangen van potentiële klanten uit uw vak- en werkgebied? Allfree biedt de leads waar u om vraagt.

Wilt u telefoontjes en schriftelijke aanvragen ontvangen   

van potentiële klanten uit uw vak- en werkgebied? Allfree   

biedt de leads waar u om vraagt.  

Bereken uw leads

Wat doet Allfree?

stappen van allfree

Leadgeneratie door Allfree

Allfree ondersteunt u bij het vinden van nieuwe klanten. Dit doen wij door het middel van online leadgeneratie. Leadgeneratie is het opwekken van interesse bij potentiële nieuwe klanten, om vervolgens hun gegevens te verzamelen. Het opwekken van deze interesse doen wij voor u. Onze ervaring op het gebied van online marketing zorgt ervoor dat wij precies weten hoe potentiële klanten u kunnen vinden. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is de klantaanvraag concreet maken.

What's in it for me?

De meeste ondernemers zijn altijd op zoek naar nieuwe klanten. Door samen te werken met ons, hoeft u zelf niet meer actief achter potentiële, nieuwe opdrachten, bestellingen en projecten aan. Dat doen wij voor u met behulp van leadgeneratie, zodat u zeeën van tijd overhoudt voor andere zaken.

Een lead is...

Een lead is een klantaanvraag gegenereerd via een Allfree product. Deze producten lopen uiteen van speciaal voor u ontwikkelde websites tot beroepsnetwerken en bedrijfsnaamnummers. Onder een lead verstaan wij over het algemeen een oproep, een offerteaanvraag en/of een terugbelverzoek. Welk type lead het meest geschikt is voor u hangt van verschillende factoren af. Denkt u bijvoorbeeld aan de branche waarin u werkzaam bent, uw werkgebied en het producttype waarvan u gebruik wilt maken.