logo AllFree
 

Zoekmachine adverteren (SEA)


Wij zorgen voor (nog) meer bezoekers door boven en naast de ‘normale” zoekresultaten te adverteren met Google Adwords.

Wij zorgen voor (nog) meer bezoekers door boven en naast   

de ‘normale” zoekresultaten te adverteren met Google   

Adwords.  

Wij zorgen voor (nog) meer bezoekers door boven en naast de ‘normale” zoekresultaten te adverteren met Google Adwords.

Als bedrijf bent u altijd op zoek naar nieuwe klanten. Bij Allfree helpen wij u hierbij door het genereren van ‘leads’: potentiële klanten die u bellen of een offerte aanvraag toesturen. Hiervoor maken we onder andere gebruik van zoekmachine adverteren (SEA).

Hoe werkt SEA?

Search Engine Advertising (SEA) – simpelweg Zoekmachine Adverteren genoemd – is een vorm van zoekmachinemarketing die tegenwoordig door steeds meer bedrijven wordt gebruikt vanwege de effectieve resultaten. SEA is dan ook zeer geschikt voor het genereren van leads en extra verkopen.

Internetgebruikers die via zoekmachines zoals Google zoeken naar een bepaald product of een bepaalde dienst, zien bovenaan en rechts van de resultaten uw advertentie staan. Deze potentiële klanten klikken op uw advertentie en komen op uw website terecht. Bij Allfree werken alleen gecertificeerde Google Adwords specialisten die ervoor zorgen dat onze klanten bij de meest relevante termen goed vindbaar zijn. Hierdoor zijn wij in staat om kwalitatieve leads te genereren.

De voordelen:

  • Altijd op de eerste pagina van Google.
  • Vindbaar op een groot aantal relevante zoektermen.
  • Direct meer bezoekers en resultaat.