Leads voor advocaten: bij Allfree zit u ook nu goed

21 januari 2016
Stad Beroep - Leads voor advocaten

Heeft u problemen met leadgeneratie voor advocatuur? Bij Allfree heeft u hier geen last van! Hoewel de Orde van Advocaten strenger gaat toezien op leadgeneratie, valt Allfree hier buiten. Dat komt omdat wij geen concrete zaken naar u doorverwijzen, maar enkel contactverzoeken. Bent u al klant van ons? Dan hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Wilt u zich ook bij ons aansluiten? Neem dan contact met ons op.

Vanaf april kan het aannemen van leads verregaande gevolgen hebben voor advocaten. Online adverteren mag wel, maar achteraf betalen voor een concrete opdracht is per april uit den boze volgens het provisieverbod van gedragsregel 2, lid 2.

De onafhankelijkheid van het beroep kan volgens de Nederlandse Orde van Advocaten niet worden gewaarborgd, als een advocaat provisie betaalt op basis van een concrete opdracht. Wij bedoelen met leads echter iets anders. Bij ons staan leads niet voor een cliënten, maar voor aanvragen of contactverzoeken. Bij Allfree zit u daarom goed.

Contactverzoeken voor advocaten via Allfree

Veel concurrerende leadgenerators laten advocatenkantoren betalen voor elke cliënt die zij werven. Allfree pakt het anders aan. Wij zijn ons altijd al bewust geweest dat advocaten gebonden zijn aan een provisieverbod. Om deze reden leveren wij onze klanten contactverzoeken en geen concrete cliënten.

Advocaten die zich bij ons hebben aangesloten kunnen rekenen op veel contactaanvragen. Dat komt omdat Allfree een autoriteit is op het gebied van online marketing. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om met de opgedane kennis van het adverteren de juiste marketingtools in te zetten. Dat doen we via kanalen als Google, Facebook, Bing en display advertising om zo de gewenste doelgroep te bereiken.

Wij laten ons bovendien voortdurend bijstaan door externe juristen en interne specialisten. Zo zijn we er altijd zeker van dat we handelen binnen alle regels, ook die van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Online marketing voor advocaten

De online marketing diensten die Allfree inzet voor een advocatenkantoor, kunnen op geen enkele manier de vrijheid en onafhankelijkheid van advocaten in gevaar brengen. Er wordt immers niet per lead, of beter gezegd per zaak betaald.

Bovendien deelt Allfree, in tegenstelling tot sommige andere leadgenerators geen enkel deel van de omzet die ontstaan is uit het contactverzoek. Allfree is slechts een bedrijf dat zorgt voor vermelding op websites tegen een marktconform advertentietarief. Wij hebben geen enkele invloed op de bedrijfsvoering van de advocaat. Wij werken voor advocaten in heel Nederland, zoals bijvoorbeeld voor een letselschade advocaat Amsterdam.

Wilt u meer weten over online marketing voor advocaten? Of wilt u ook contactverzoeken ontvangen? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag.