Probeer 30 dagen gratis - Allfree.nl
logo AllFree
 

Probeer 30 dagen gratis

  1. U geeft aan in welk werkgebied en vakgebied u werkzaam bent, waarna wij passende online kanalen voor u inzetten.
  2. Wij sturen u gratis via de mail opdrachten van potentiële klanten (leads) door.
  3. U draagt, binnen 48 uur, zorg voor de opvolging van de doorgezette opdrachten.
  4. U heeft 30 dagen de tijd om kennis te maken met de leads, de aanleverwijze en de algehele samenwerking.
  5. Bevalt het u niet? U zit nergens aan vast. Onze wegen scheiden zich zonder enkele verplichting voor u!
  6. Interessant? Vul het contactformulier hiernaast in of bel direct: 085 – 4320341.


Onze werkwijze

Als online marketingbureau zetten wij verschillende online kanalen in om klantenaanvragen te genereren. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf wordt gevonden in Google en dat potentiële klanten vervolgens contact opnemen. Dit doen wij voor bedrijven uit verschillende branches, van onderhoud- en installatiebedrijven (aannemers, elektriciens, loodgieters, hoveniers, schilders, ongediertebestrijders en meer) tot advocaten en slotenmakers.

 
Wat doet Allfreestappen van allfree

Probeer nu gratis!

Vul uw gegevens in en wij informeren u over de mogelijkheden.

 

Wat onze klanten vinden


Het contact met het bedrijf is erg fijn

Sinds de dag dat ik met Allfree samenwerk is het gelijk een succes. Ik was sceptisch toen de samenwerking begon, maar ben er snel achter gekomen dat dit precies is wat ik zocht. Sinds een paar maanden hebben we producten bij mij ondergebracht i.c.m. een onderhoudscontract en dit zorgt voor mij voor een continue toestroom van aanvragen. Ik kan hier veel werk uit halen en kan met de marketeers van Allfree schakelen met de campagnes wanneer het me teveel wordt. Het contact met het bedrijf is erg fijn, en heb het gevoel dat ze hun uiterste best doen voor hun klanten voor het beste resultaat.

– Rachid Ettahiri | Aannemersbedrijf R.E. Zeist

Hoge kwaliteit leads

Als beginnende storingsdienst in de regio, ben ik op zoek gegaan om klanten binnen te halen. Toen Jordy van Allfree mij benaderde, hebben wij samen naar een passende regio en samenwerking gezocht. Uiteindelijk resulteerde dit in een fijne samenwerking, waarbij de leads van zeer hoge kwaliteit zijn. De klant krijgt eerst een callcenter van Allfree aan de lijn, waardoor deze het gevoel heeft dat er gelijk serieus gehandeld wordt. Kortom: Een fijne samenwerking!

– Jacco Houtman | Houtman Elektrotechniek

Afspraken worden nagekomen

Ik werk nu een aantal jaar samen met Allfree en kan niks anders dan positief zijn. Duidelijke afspraken gemaakt, die keurig worden nagekomen. Ook merk ik dat Allfree zich continu verbetert, wat de samenwerking alleen maar ten goede komt.

– Jeffrey Middendorp | Verant Installatie & Onderhoud