Nieuwsbrief Maart 2023 - Allfree.nl
logo AllFree
 

Allfree Nieuwsbrief Maart 2023

Welkom bij de Allfree nieuwsbrief van maart 2023! In deze editie brengen we weer tips, achtergronden en een kijkje achter de schermen.
In deze editie van de nieuwsbrief komende volgende zaken aan bod:

 


Zoekmachines en Kunstmatige Intelligentie (AI)

Het is u vast niet ontgaan dat Bing en Google flink in het nieuws geweest zijn in februari, vanwege de aankondiging Bing + AI en de reactie van Google hierop. Deze aankondigingen hebben de potentie om de zoekmachinewereld voor het eerst in ruim twintig jaar goed op te schudden. Bij Allfree hebben we vanaf de eerste minuut de vinger aan de pols en zijn we actief bezig met de vraag wat dergelijke veranderingen gaan inhouden voor de markten die wij bedienen. Via de nieuwsbrief zullen we u de komende tijd op de hoogte brengen wanneer er nieuwe interessante ontwikkelingen gaande zijn op het vlak van zoekmachines in combinatie met kunstmatige intelligentie!
 


Behind the Scenes: wie is Remco?

Vanaf nu nemen we u elke maand mee voor een kijkje achter de schermen. Deze maand doen we dat door u voor te stellen aan één van onze medewerkers, te weten Remco, werkzaam op ons servicecenter.

Wie ben je?

Mijn naam is Remco en ik ben woonachtig in de omgeving van Groningen. Ik ben inmiddels 27 jaar oud en woon samen met mijn vriendin. Ik heb verschillende huisdieren, zo houden we een koningspython en een sphynx kat. Ik werk inmiddels ongeveer drie jaar bij Allfree, dus hebben we elkaar vast al eens gesproken!

Wat is je functie binnen Allfree?

Ik zorg er voor dat het servicecenter goed en soepel loopt en dat de leads gecontroleerd worden op kwaliteit door mijn collega’s en mijzelf. Dit gebeurt zowel telefonisch als per mail. Verder vind ik het erg leuk om bedrijven te enthousiasmeren voor MyGo en onze andere producten – dit behoort dan ook tot mijn taken. Verder zorg ik er voor dat de websites die wij beheren geoptimaliseerd zijn en er fris uitzien.

Heb je tips voor onze partners/ondernemers?

Als je een gemiste oproep hebt van ons, kijk dan even in je inbox of je geen terugbelverzoek of offerte van ons hebt ontvangen. Mocht deze er niet in staan, is een probleem vaak al opgelost!

Wat doe je graag buiten werk?

Ik heb verschillende hobby’s. Zo doe ik al dertien jaar aan Aggressive Inline Skaten. Dit is een sport waarbij je met inline skates over relingen en randen “grind” en andere trucs uitvoert.
Verder vind ik werken met computers erg leuk. Deze bouw ik zelf en zorg dat deze zo snel en efficiënt mogelijk werken.
 


Marketing tip: Google Mijn Bedrijf

U ziet ze vast met regelmaat: bedrijfsvermeldingen in zoekresultaten. Waarchijnlijk is uw eigen bedrijf ook zichtbaar bij een relevante zoekopdracht. Maar wist u dat wanneer u zich als bedrijf aanmeldt voor Google Mijn Bedrijf, u invloed heeft over een deel van de inhoud en presentatie van uw bedrijf in dergelijke vermeldingen?

U kunt in uw bedrijfsvermelding zelf posts maken, reageren op klantreviews en veel gestelde vragen en antwoorden plaatsen als extra dienstverlening richting uw klant. Daarbij: een accurate en volledige vermelding van uw bedrijf in de zoekresultaten zorgt voor meer verkeer uw kant op!

Aanmelden voor Google Mijn Bedrijf is kostenloos (klik hier) en u bewijst uzelf en uw (potentiële) klanten een grote dienst door zorg en aandacht aan te besteden.
 

 


Conversietip van de maand

Elke maand geven we een tip om uw conversiekansen te verhogen. De tip van deze maand betreft voorrijkosten. Bij het uitbrengen van offertes of het communiceren van kosten, wil het voorkomen dat potentiële klanten terugdeinzen wanneer de voorrijkosten of ‘van-deur-tot-deur’ kosten apart weergegeven worden. Dit, terwijl dit vaak realistische kosten zijn. Om de drempel te verlagen, luidt de tip de kosten anders te communiceren. Stel u rekent als ondernemer een uurloon van € 55,- en € 35,- voorrijkosten. Deze voorrijkosten kunt u ook anders verrekenen, bijvoorbeeld in een startbedrag voor het eerste uur. Reken (en communiceer!) bijvoorbeeld voor het eerste uur € 89,- en daarna per kwartier € 15,-. Dit is een zeer schappelijk bedrag, communiceert (en leest!) prettiger en verhoogt de kans op een goede conversie!
 


De perfecte dienst voor uw behoefte: we doen meer!

Wist u dat Allfree verschillende producten biedt om zo goed mogelijk op uw behoefte aan te kunnen sluiten? Op een rijtje de belangrijkste soorten producten:

  • Pay Per Lead (PPL) abonnementen – Wanneer u graag ongelimiteerd leads wilt ontvangen tegen een vaste leadprijs. We rekenen alleen het resultaat af. Meer informatie »
  • Dedicated abonnementen – Geheel gepersonaliseerde en exclusieve stad+beroep website en volledige controle over advertenties en uitgaven. Meer informatie »
  • MyGo: no cure no pay, leads zonder contract – Ons jonge platform matcht consumenten op een gebruiksvriendelijke manier in met de juiste vakspecialist. Snel en accuraat. Meer informatie »

 


Actie van de maand: win 75 euro leadtegoed!

Deze maand loven we 75 euro leadtegoed uit aan het bedrijf met de meest volledige en overtuigende bedrijfspresentatie. Neemt u deel aan het MyGo platform, dan maakt u kans op het winnen van het leadtegoed door uw bedrijfspresentatie volledig in te vullen en op te poetsen. Heeft u dit gedaan, stuur dan een mail naar [email protected] en ding mee naar 75 euro leadtegoed! Mocht u nog geen portaaltoegang hebben, of nog niet deelnemen aan het MyGo platform, neem dan ook contact op – we helpen u graag verder!

Natuurlijk hebben we alle tips voor uw bedrijfspresentatie nog eens op een rijtje gezet! Tips voor uw Bedrijfspresentatie »