Over Allfree - Allfree.nl
logo AllFree
 

Allfree, dé leadgenerator van Nederland

Wij zorgen dat u zichtbaar bent voor uw (potentiële) klanten. Wij hebben betaalbare diensten en producten, en we leveren meetbare prestaties.

Wij zorgen dat u zichtbaar bent voor uw (potentiële)   

klanten. Wij hebben betaalbare diensten en producten, en   

we leveren meetbare prestaties.  

Over Allfree

Allfree is werkzaam in de dienstverlenende sector om MKB-bedrijven in Nederland en mensen die behoeften hebben aan hun diensten samen te brengen. Ons doel is om binnen ons werkgebied particulieren zo snel mogelijk te kunnen helpen met een passende oplossing op vragen of problemen. Wij stellen ons ten doel dit zo goed mogelijk te doen door kwalitatieve online voorlichting en persoonlijke begeleiding bij vragen (24/7). Wij selecteren per probleem of vraag de juiste vakman uit ons uitgebreide netwerk. Voor onze zakelijke klant selecteren wij de hulpvragen die passen binnen het door hen aangegeven expertise- en werkgebied middels hetzelfde proces. De zakelijk klant krijgt zo een unieke persoonlijke hulpvraag aangeboden en daarmee de best mogelijke kans op een werkopdracht. De klant is koning mag een ouderwets gezegde zijn, maar wordt door Allfree met de modernste technieken in ere gehouden om voor iedereen het beste resultaat te kunnen bewerkstelligen!

Geschiedenis

Allfree is in 1999 opgericht door Kars Potze en begonnen met het verkopen van 0800 Naambellen en (bedrijfs)naamnummers. Met de naamnummers werd in 2001 een uniek concept neergezet voor uiteenlopende branches. De makkelijke bereikbaarheid van een beroepsnaamnummer werd gecombineerd met een goede vindbaarheid in bedrijfsgidsen zoals De Telefoongids en de Gouden Gids. Het ondersteunen van 0800 Naambellen met websites was in 2005 een logisch vervolg.

Langzamerhand zijn er vele landelijke websites en netwerken bij gekomen en zijn we in 2012 zelfs gestart met een intern servicecenter als extra service voor onze klanten. We zijn zo door de jaren heen uitgegroeid tot een volledig online marketingbureau met tientallen medewerkers en honderden klanten. Allfree ondersteunt uiteenlopende branches in het MKB en is tot op de dag van vandaag succesvol met hetzelfde doel en uitgangspunten.

Tijdlijn Allfree