logo AllFree
 

Allfree, dé leadgenerator van Nederland


Wij zorgen dat u zichtbaar bent voor uw (potentiële) klanten. Wij hebben betaalbare diensten en producten, en we leveren meetbare prestaties.

Wij zorgen dat u zichtbaar bent voor uw (potentiële)   

klanten. Wij hebben betaalbare diensten en producten, en   

we leveren meetbare prestaties.  

Over Allfree

Wij zijn een online marketingbureau gespecialiseerd in zoekmachine marketing en leadgeneratie. Wij bieden onze klanten, het MKB, web producten aan die ervoor zorgen dat ze goed gevonden worden door potentiële klanten. Onze producten zijn vervolgens zo ontwikkeld dat de bezoeker ook echt wordt aangezet om te bellen of een offerteaanvraag te doen.

Waarom Allfree?

  • Leadgeneratie voor het gehele MKB
  • Door heel Nederland en België
  • Contracten op basis van no cure no pay
  • Exclusieve en hoogwaardige klantaanvragen
  • Garanties vooraf
  • Meetbare prestaties
  • Intern servicecenter

 

Kortom, wij genereren leads voor onze klanten en zijn door onze manier van werken uniek in onze soort. Wij staan als jong en enthousiast team graag voor u klaar. Nieuwsgierig geworden? We drinken graag een kop koffie met u!

Onze geschiedenis

Allfree is in 1999 opgericht door Kars Potze en begonnen met het verkopen van 0800 Naambellen en (bedrijfs)naamnummers. Met de naamnummers werd in 2001 een uniek concept neergezet voor uiteenlopende branches. De makkelijke bereikbaarheid van een beroepsnaamnummer werd gecombineerd met een goede vindbaarheid in bedrijfsgidsen zoals De Telefoongids en de Gouden Gids. Het ondersteunen van 0800 Naambellen met websites was in 2005 een logisch vervolg.

Langzamerhand zijn er vele landelijke websites en netwerken bij gekomen en zijn we in 2012 zelfs gestart met een intern servicecenter als extra service voor onze klanten. We zijn zo door de jaren heen uitgegroeid tot een volledig online marketingbureau met meer dan dertig medewerkers en meer dan duizend klanten. Allfree ondersteunt uiteenlopende branches in het MKB en is tot op de dag van vandaag succesvol met hetzelfde doel en uitgangspunten.

Timeline Allfree