Snel een offerte op maat
Vriendelijk geholpen
Vakkundig, voor een goede prijs

Dakrenovatie in Rotterdam door Timmer & Janszoon

Een goed onderhouden dak zorgt voor een hogere waarde van uw huis en een lagere energierekening. Een dak kan slijtage vertonen door zware regenval, harde wind, felle zon, forst en sneeuw. Met de Nederlandse weersomstandigheden kan deze het zwaar te verduren krijgen. Dit kan niet alleen resulteren in kleine beschadigingen, zoals scheurtjes of blaasvorming, maar ook tot lekkage of doorzakking van de dakconstructie


Waar bij dakreparatie het dak alleen gerepareerd wordt, wordt er bij dakrenovatie iets vernieuwd aan het dak. Met dakrenovatie kan het dak bijvoorbeeld energiebesparender of waterafstotend gemaakt worden. Soms is renovatie niet per se nodig en volstaat een reparatie. Maar zeker als uw dak al wat ouder is en u regelmatig tegen dezelfde problemen aanloopt, kan dakrenovatie een verstandige keuze zijn.

De functie van een dakrenovatie

Kleine beschadigingen kunnen leiden tot grote schade en hoge onkosten. Dakrenovatie voor zulke kleinere ingrepen is een goede manier om onveilige situaties en hoge onkosten te voorkomen. Daarom is het slim om er op tijd bij te zijn. Wacht niet te lang en schakel zo snel mogelijk een professionele vakman in.


Twijfelt u aan de kwaliteit of de conditie van uw dak? Vraag Timmer & Janszoon voor een professionele dakinspectie. We zouden aanraden zo’n inspectie eens in de paar jaar te laten uitvoeren. Tijdens een dakinspectie wordt het dak uitgebreid onderzocht op beschadigingen in de dakbedekking of dakconstructie.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen en onze antwoorden.

Voor welke werkzaamheden kun ik een dakdekker inschakelen?

Dakdekkers kunnen meer dan vaak wordt gedacht. Naast het aanleggen, vervangen of repareren van daken, kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen bij: dakisolatie, dakinspectie, opsporen van lekkage, dakonderhoud, houtrot behandelen, boeidelen vervangen & behandelen, en dakgoten & hemelwaterafvoer plaatsen, vervangen en repareren. Vaak specialiseren dakdekkers zich in bepaalde diensten. Zo doet niet elke dakdekker zowel schuine als platte daken en specialiseren sommigen zich alleen in rieten daken of leien daken. Voorbeelden van andere werkzaamheden die niet elke dakdekker doet zijn: zinkwerk, dakramen, werken met bitumen, EPDM of dakpannen.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dakdekker?

Allereerst of ze wel gespecialiseerd zijn in de klus die jij wilt laten uitvoeren. Daarnaast op welke termijn ze je kunnen helpen. Tegenwoordig hebben dakdekkers nog wel eens wachttijden, waardoor ze je niet op korte termijn kunnen helpen. Hun kwaliteit kun je beoordelen aan de hand van eventuele keurmerken en certificeringen, en door het zoeken van reviews. Let er bij de tarieven ook op of en wat ze rekenen voor voorrijkosten en het eventueel afvoeren van afvalmaterialen.

Een dakdekker nodig voor een huurwoning?

In dat geval moet je altijd contact opnemen met de verhuurder.

Reviews van klanten

De mening van onze klanten is enorm belangrijk voor ons!

Onze medewerkers

de Zoon van Jan

Pannenman

Meneer Timmer

Dakspecialist

Gerrit Groen

Servicedesk

Vraag een offerte aan

Kostenloos en vrijblijvend!

Snel een offerte op maat
Vriendelijk geholpen
Vakkundig, voor een goede prijs

info@allfree.nl

(0800) 1234 - 567

(06) 123 - 45678

Volg ons op social media

Vestigingslocatie

Dakwerkersgang 4

1016 LV Rotterdam

KvK: 0123456

©2024 allfree.nl | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden