Snel een offerte op maat
Vriendelijk geholpen
Vakkundig, voor een goede prijs

Timmer & Janszoon

uw dakdekker in Rotterdam

Timmer & Janszoon is dé dakdekker in Rotterdam en omgeving! We hebben een team van goed geschoolde dakdekkers met jarenlange ervaring op en om het dak.

Met een vloot van vijf volledig uitgeruste servicebusjes bestrijken we heel Rotterdam en de regio. Op deze pagina leest u meer over ons team en onze projecten.

Altijd aan het goede adres

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus non laoreet sapien, et dignissim augue. Ut scelerisque et nulla in dapibus. Maecenas in odio nisi. Duis maximus aliquam orci ut ultrices.

Onze medewerkers: tot uw dienst!

Meneer Timmer

Meneer Timmer, voornaam Jan, heeft het bedrijf twintig jaar geleden opgericht. Hij vond het tijd voor een betrouwbaar en klantgericht dakdekbedrijf in Rotterdam. Begonnen met een klein wagentje, heeft hij zijn bedrijf flink kunnen uitbreiden door goede service.

Panneman (de zoon van Jan)

Panneman is de zoon van Jan. De Janszoon in de bedrijfsnaam. Hij draagt zijn gele hard hat met trots. Zijn expertise op het gebied van dakpannen (zowel modern als monumentaal) is onmisbaar in ons groeiende bedrijf!

Gerrit Groen

Heeft het niets met werk op het dak te doen? Vraag Gerrit Groen! Gerrit bemant al enkele jaren de telefoonlijn van ons bedrijf. Hij is de eerste persoon waarmee u contact heeft en staat bekend om zijn hulpvaardigheid, geduld en parate kennis.

Een greep uit onze projecten

Tevreden klanten door goed uitgevoerde projecten: een kleine greep uit geleverd resultaat.

Een nieuw dak: de situatie vóór

Een nieuw dak: de situatie ná

Dakbedekking op moderne bouw

Dakbedekking op een villa in een magisch dorp

Met zorg voor wens en budget

Met grote zorg voor uw persoonlijke wensen en passend bij uw budget pakken wij zowel kleine als grote projecten op. We staan met ons vakmanschap en onze expertise voor u klaar van eerste offerte tot bevredigend resultaat!

Onze aanpak: u staat voorop!

Aanvraag

U vraagt telefonisch of via ons offerteformulier een offerte aan voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Een vakman staat voor u klaar om u hierbij van dienst te zijn. U krijgt een gespecificeerde offerte en we maken afspraken om aan de slag te gaan.

Vooraf komen we langs om een inschatting te maken van de werkzaamheden en kosten.

Uitvoering

We gaan voor u aan de slag. Vooraf bestellen we alle benodigde materialen en zorgen we dat we op de afgesproken datum in de startblokken staan om uw opdracht uit te voeren.

Mochten we in het proces tegen problemen aanlopen, dan overleggen we met u om tot een goede oplossing te komen. Communicatie is belangrijk voor een goede oplevering.

Oplevering en nazorg

Wanneer we klaar zijn met de werkzaamheden, nemen we het resultaat met u door.

Mocht u nadien nog vragen hebben of tegen problemen aanlopen, dan staan we natuurlijk vriendelijk voor u klaar.

We streven naar de beste ervaring voor alle betrokkenen!

Vraag een offerte aan

Kostenloos en vrijblijvend!

Snel een offerte op maat
Vriendelijk geholpen
Vakkundig, voor een goede prijs

info@allfree.nl

(0800) 1234 - 567

(06) 123 - 45678

Volg ons op social media

Vestigingslocatie

Dakwerkersgang 4

1016 LV Rotterdam

KvK: 0123456

©2024 allfree.nl | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden