Timmer & Janszoon

uw dakdekker in Rotterdam

Snel geholpen bij problemen

Snel beschikbaar bij urgente problemen

Duidelijke offerte, geen verborgen kosten

Goede nazorg met oog voor uw tevredenheid

Timmer & Janszoon: úw dakdekker in Rotterdam

Timmer & Janszoon is dé dakdekker in Rotterdam en omgeving! We hebben een team van goed geschoolde dakdekkers met jarenlange ervaring op en om het dak. Met een vloot van vijf volledig uitgeruste servicebusjes bestrijken we heel Rotterdam en de regio. Op deze pagina leest u meer over ons team en onze projecten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus non laoreet sapien, et dignissim augue. Ut scelerisque et nulla in dapibus. Maecenas in odio nisi. Duis maximus aliquam orci ut ultrices.

Hoe wij te werk gaan


Informeer naar de mogelijkheden

Wanneer u een probleem heeft met uw dak, heeft u middels één telefoontje gelijk een specialist aan de lijn die u verder helpt. Of u vult het offerteformulier in.


Ontvang een voorstel of offerte

Op basis van uw telefonisch informeren of uw offerteaanvraag komen wij met een voorstel en een inschatting van de kosten. Geen verborgen kosten, alles inzichtelijk voor we aan de slag gaan.


Wij gaan aan de slag voor u!

We gaan voor u het dak op en verhelpen uw probleem. Vriendelijk en vakkundig. Wanneer extra werk noodzakelijk lijkt, leggen we dit eerst aan u voor.

Onze medewerkers

Meneer Timmer

Dakspecialist

Meneer Timmer, voornaam Jan, heeft het bedrijf twintig jaar geleden opgericht. Hij vond het tijd voor een betrouwbaar en klantgericht dakdekbedrijf in Rotterdam. Begonnen met een klein wagentje, heeft hij zijn bedrijf flink kunnen uitbreiden door goede service.

de Zoon van Jan

Panneman

Panneman is de zoon van Jan. De Janszoon in de bedrijfsnaam. Hij draagt zijn gele hard hat met trots. Zijn expertise op het gebied van dakpannen (zowel modern als monumentaal) is onmisbaar in ons groeiende bedrijf!

Gerrit Groen

Servicedesk

Heeft het niets met werk op het dak te doen? Vraag Gerrit Groen! Gerrit bemant al enkele jaren de telefoonlijn van ons bedrijf. Hij is de eerste persoon waarmee u contact heeft en staat bekend om zijn hulpvaardigheid, geduld en parate kennis.

Onze werkzaamheden

Een blik op onze belangrijkste werkzaamheden

All round dakdekken

Van pannen leggen tot het vernieuwen van dakleer.

Verhelpen daklekkage

Verhelpen van alle soorten daklekkage. Zowel op schuine als op platte daken.

Dakinspectie

Een volledige jaarlijkse inspectie van de staat van uw dakwerk.

Hemelwaterafvoer

Aanleg & reparatie van hemelwaterafvoer als goten en afvoerpijpen.

Galerij projecten

Herstel pannendaken

Ook voor monumentale panden.

Moderne daken

Jarenlang lekvrij met bitumen.

Bijzondere panden

Met traditionele pannen.

Volledige renovatie

Een volledig nieuw dak.

VRIJBLIJVEND & KOSTENLOOS

Offerte aanvragen

Dakwerkersgang 4, 1016 LV Rotterdam

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen en onze antwoorden.

Voor welke werkzaamheden kun ik een dakdekker inschakelen?

Dakdekkers kunnen meer dan vaak wordt gedacht. Naast het aanleggen, vervangen of repareren van daken, kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen bij: dakisolatie, dakinspectie, opsporen van lekkage, dakonderhoud, houtrot behandelen, boeidelen vervangen & behandelen, en dakgoten & hemelwaterafvoer plaatsen, vervangen en repareren. Vaak specialiseren dakdekkers zich in bepaalde diensten. Zo doet niet elke dakdekker zowel schuine als platte daken en specialiseren sommigen zich alleen in rieten daken of leien daken. Voorbeelden van andere werkzaamheden die niet elke dakdekker doet zijn: zinkwerk, dakramen, werken met bitumen, EPDM of dakpannen.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een dakdekker?

Allereerst of ze wel gespecialiseerd zijn in de klus die jij wilt laten uitvoeren. Daarnaast op welke termijn ze je kunnen helpen. Tegenwoordig hebben dakdekkers nog wel eens wachttijden, waardoor ze je niet op korte termijn kunnen helpen. Hun kwaliteit kun je beoordelen aan de hand van eventuele keurmerken en certificeringen, en door het zoeken van reviews. Let er bij de tarieven ook op of en wat ze rekenen voor voorrijkosten en het eventueel afvoeren van afvalmaterialen.

Een dakdekker nodig voor een huurwoning?

In dat geval moet je altijd contact opnemen met de verhuurder.

Reviews van klanten

Natuurlijk kunnen we van alles over onszelf vertellen, maar u hoort natuurlijk liever van onze klanten.

Timmer & Janszoon heeft inmiddels 25 jaar ervaring op het dak. Vele tevreden klanten zijn u voorgegaan. Voor ons bent ú nummer één.


Vestigingsadres

Timmer & Janszoon

Dakwerkersgang 4

1016 LV Rotterdam

KvK: 0123456

Email

info@allfree.nl

Telefoon

(0800) 1234 - 567

Whatsapp

(06) 123 - 45678


©2024 allfree.nl | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden