Riolering

Bent u werkzaam in de riooltechniek en heeft u veel concurrentie in uw werkgebied? Het is als vakman moeilijk om uw bedrijf en diensten online te profileren. Allfree werkt met verschillende ontstoppingsbedrijven in Nederland. Wij genereren leads voor hen: hoogwaardige aanvragen van potentiële klanten.

Meer klanten als rioolspecialist

Onze leadgeneratie is een manier van klanten werven door middel van online marketing. Wij kunnen verschillende websites en online advertenties voor u inzetten. Door middel van deze kanalen brengen wij u in contact met mensen die rioolwerkzaamheden nodig hebben.

Kwalitatieve klantaanvragen

Investeren in leads zorgt ervoor dat u zich niet bezig hoeft te houden met online marketing. U krijgt potentiële nieuwe klanten direct aan de lijn of kunt hen zelf benaderen aan de hand van offerteaanvragen.

Het contact met de klant begint bij ons: een intern servicecenter beoordeelt of de gevraagde klus binnen uw dienstenpakket past. Alleen als de kans van slagen hoog genoeg is en de klant in uw werkgebied woont schakelen wij het telefoontje naar u door. U hoeft vervolgens de aanvraag alleen nog concreet te maken en de klus uit te voeren.

Waarom leadgeneratie van Allfree?

Tegenwoordig wordt bij ieder probleem allereerst het internet geraadpleegd. Zo ook bij rioolproblemen. Online zichtbaarheid is dus ook voor rioolspecialisten ontzettend belangrijk. Echter, de meeste mensen kijken niet verder dan de eerste paar (betaalde) resultaten in Google.

Schakel daarom onze expertise in. Wij leveren gegarandeerd aanvragen van nieuwe klanten. Vraag direct een offerte aan of bel 0800 255 37 33. Wij vertellen u graag wat we uw bedrijf kunnen leveren.

Kenmerken van onze service:

  • Betaling per lead: geen investering of risico.
  • Gegarandeerd een x aantal kwalitatieve leads.
  • Afstemming op uw diensten en werkgebied.
  • Exclusieve leads: geen concurrentie van collega-bedrijven.