Steeds meer klussen worden uitbesteed

16 mei 2014

Onderzoek toont aan dat steeds meer Nederlanders klussen laten uitvoeren door een professional. De cijfers uit het onderzoek laten zien dat in het afgelopen jaar iets meer dan 3,8 miljoen Nederlanders een of enkele klussen hebben uitbesteed. Van deze 3,8 miljoen zijn er bijna 40 procent in het eerste kwartaal van 2014 geweest. Naast het aantal uitbestede klussen is ook de gemiddelde waarde van een opdracht gestegen. Het onderzoek is uitgevoerd door MarketResponse onder 1.079 Nederlanders. Ook het CBS (Centraal Bureau voor de statistiek) heeft de afgelopen maand geconstateerd dat consumenten positief staan tegenover het huidige economisch klimaat.

leadgeneratie

Meer bestedingen in 2014

Het onderzoek laat ook zien dat de Nederlanders verwachten in de toekomst meer klussen uit te besteden. 20 procent geeft nu al aan dat zij verwachten in het komende jaar een klus uit te besteden aan een vakman.  Het is duidelijk dat de consumenten weer vertrouwen krijgen in het economische klimaat. Dit zijn positieve berichten voor alle MKB-bedrijven in Nederland.

Zorg voor een toename van klanten

Een toename van opdrachten, goed nieuws! Blijf uw concurrenten voor en zorg ervoor dat de potentiële klanten bij u uitkomen. Wij weten waar deze zich bevinden en kunnen deze als leads voor u aanleveren. Wij zorgen ervoor dat vraag en aanbod op de markt bij elkaar komen. Meer weten over onze werkwijze? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.