Tellus failliet: wij bieden u een alternatief

12 december 2013
Allfree logo

Leadgenerator Tellus is failliet verklaard. Tellus betaalde al geruime tijd zijn leveranciers niet, waaronder ook Allfree, waardoor de geruchten al langer de ronde deden.

Op 3 december is Tellus door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. J.G. Princen. Veel bedrijven zijn hier de dupe van, zo ook Allfree. Als grootste leverancier van exclusieve leads was Allfree voor uiteenlopende branches in het MKB ook leverancier van Tellus voor een aantal andere branches. Tellus verkocht die leads weer door. Het kan dus zomaar zo zijn dat u leads ontving die Allfree al voor u genereerde. Wilt u dat rechtstreeks? Dat kan! Of u nu loodgieter of advocaat bent, wij zorgen voor de leads waar u om vraagt.

Wij begrijpen dat u als ondernemer altijd op zoek bent naar nieuwe klanten. Door u hierbij te helpen houdt u tijd over voor andere zaken. Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten bij u uit de regio u snel kunnen vinden. Bij ons ligt de focus op het genereren van leads. Dankzij onze leadgeneratie wordt u als ondernemer onder andere goed gevonden in Google. Wij bieden u verschillende producten die voor meer potentiële klanten kunnen zorgen.

Wilt u meer weten over de diensten of producten die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. Ook als u met uw bedrijf of uw website leads leverde aan Tellus! Wij staan altijd open voor samenwerking met nieuwe partners.