Toekomst in de maak in samenwerking met SNN

13 december 2019

Allfree is hard bezig met een technisch, toekomstgericht en zeer ambitieus project. We zijn er zeer trots op dat we voor dit project ondersteuning krijgen van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland(SNN) in de vorm van subsidie, mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (ERFO).

In de ruim 20 jaar ervaring die Allfree met zich meebrengt in de zowel online als offline marketing hebben wij veel geleerd over de wensen van zowel onze aangesloten vakmensen, als de hulpbehoevende consumenten die via onze producten op zoek gaan naar de best aansluitende partij.

Een gulden middenweg vinden binnen alle wensen van beide partijen binnen verschillende vakgebieden is een flinke uitdaging, en met de razendsnel veranderende markt is dit er lang niet voor iedereen beter op geworden. Om de kloof tussen beide partijen zo klein mogelijk te maken hebben wij dé oplossing bedacht.

We willen nog niet te veel prijsgeven 😉 maar met het nieuwe platform gaan wij zowel de hulpbehoevende consument als de aangesloten vakmensen voorzien van compleet nieuwe methode om met elkaar in contact te treden.

Stay tuned!