Vakman van de maand | All-in Dakonderhoud

12 oktober 2018
vakman van de maand Brian Vercruyssen

Hoewel de herfst officieel is begonnen, hebben we er nog niet veel van gemerkt. Met de huidige temperatuur en de beperkte regenval kunnen we nog volop nazomeren. Ondanks het wegblijven van de regen halen onze loodgieters en dakdekkers veel opdrachten binnen. Zo ook Brian Vercruyssen van All-in Dakonderhoud. Het is Brian die de Vakman van de Maand titel heeft verdiend deze maand. 

Waarom Brian van All-in Dakonderhoud?

Onze servicecentermedewerkers spreken onze klanten elke dag. Hierdoor weten wij precies wat er bij onze klanten speelt. Ons inzicht in het reilen en zeilen binnen onze aangesloten bedrijven geeft ons niet alleen de kans om bij problemen of andere zaken snel actie te ondernemen, het geeft ons ook een idee over de kwaliteit van een bedrijf.

Inzicht in het reilen en zeilen van All-in Dakonderhoud hebben wij al sinds 2015. In deze drie jaar hebben wij nog nooit slechte ervaringen gehad met Brian en zijn werknemers. Het zijn stuk voor stuk geschoolde en ervaren dakspecialisten. De leads die wij doorschakelen worden altijd aangenomen. Ook al hebben ze het druk, ook al waait er een hevige storm, ze vinden altijd een manier om van een contactverzoek een opdracht te maken.

Het vakmanschap blijkt ook uit de geluiden die wij van consumenten horen: “service: 10+”, “keurig bedrijf”, “vakmannen die meedenken”, om een aantal voorbeelden te noemen. Daarnaast voeren de vakmannen niet alleen consistent kwalitatief hoogwaardige werkzaamheden uit, maar zetten zij ook altijd in op groei. In de jaren van onze samenwerking is hun werkgebied dan ook aanzienlijk gegroeid. Een dakdekker Roosendaal

De man die de leiding heeft en verantwoordelijk is voor het succes van deze dakdekker Roosendaal mag, ons inziens, wel eens in het zonnetje gezet worden. Onze accountmanager Jordy reed naar Den Bosch om Brian te verrassen.

Gefeliciteerd Brian! Ga zo door!

 

Brian Vercruyssen en Jordy Drommel