Vakman van de maand | ONS Dakonderhoud

18 april 2019
ONS Dakonderhoud vakman van de maand

Onze klanten zijn zzp’ers of mkb’ers die hard werken om zich staande te houden in de markt. De vakmannen doen er alles aan om onder aan de streep positief uit te komen. Het is daarbij soms lastig om de kwaliteit van het werk te waarborgen. Toch weten onze klanten uitstekend werk af te leveren. Een klant die kwaliteit bovenal nastreeft en dit ook weet te realiseren is ONS Dakonderhoud. Deze maand zetten wij de vakmannen van ONS dan ook graag in het zonnetje.

ONS Dakonderhoud is opgericht in 2016 door Cor Spijkers. Cor zag kansen in de dakdekkersbranche en was niet bang voor het ondernemerschap. Inmiddels runt hij een mooi team van dakspecialisten. Naast kleine onderhoud klussen kunt u bij ONS Dakonderhoud ook terecht voor grote dak renovaties. Ze komen eerst bij u langs om uw dak te bekijken en u te adviseren. U krijgt een gratis dakinspectie en indien gewenst wordt de offerte direct opgemaakt en besproken. Daarnaast is er bij ONS Dakonderhoud altijd een vast aanspreekpunt.

Waarom ONS Dakonderhoud?

Alleen bovenstaande kwaliteiten zijn al reden genoeg om ONS te nomineren voor de Vakman van de Maand, maar er is nog meer. Sinds onze samenwerking horen wij van consumenten alleen maar positieve geluiden. Niet alleen laten consumenten dit aan ons weten, ook op andere platforms wordt ONS de hemel in geprezen voor het goede werk dat ze leveren en de goede service:

“Super snel een offerte opgesteld”

“Ons bitumen dak is boven verwachting gerenoveerd.”

“Ik zou ze aanraden!”

Om maar wat te noemen.

Ook ervaren wij de samenwerking met ONS Dakonderhoud als zeer prettig. Cor is altijd goed te bereiken en erg prettig in de omgang. Daarnaast werkt het team super hard. Ook tijdens drukte weten ze nog wel een gaatje in hun agenda te vinden voor nog een opdracht. Kortom, een top bedrijf met echte vakmannen.

Wij hopen nog lang met jullie samen te mogen werken! Ga zo door!

 

ONS Dakonderhoud Cor Spijkers

Cor Spijkers van ONS Dakonderhoud (rechts) en Jordy Drommel van Allfree B.V.