Vakman van de maand | Elektrotechnisch Installatiebedrijf Bakker

11 juli 2018
Nico Bakker Vakman van de Maand

De keuze voor de vakman van de maand juni werd ons, door de vele vakantiegangers onder onze klanten, redelijk lastig gemaakt. Toch waren er nog genoeg hardwerkende vakmannen te nomineren. Het was Nico Bakker van Elektrotechnisch Installatiebedrijf Bakker uit de omgeving Hoofddorp die uitblonk vorige maand. Waarom? Dat leest u hieronder.

 

Bereidwillig & doortastend

Wanneer wij een nieuwe klant aansluiten stellen wij vast welke werkzaamheden het bedrijf doet en welke binnenkomende leads ze aan zullen nemen. Elektriciens zijn, net als andere klusjesmannen, natuurlijk altijd op zoek naar goede klussen. In ons service center, waar wij binnenkomende telefoontjes (leads) filteren op kwaliteit, komen wij echter niet alleen maar mooie grote klussen tegen. Consumenten hebben ook hulp nodig bij de installatie van een stopcontact of andere kleine klusjes.

Hoewel er bij ons wat betreft het aannemen van leads altijd ruimte voor overleg is, is Nico te allen tijde bereid om ook de kleinere klussen aan te nemen. Hij is enorm bereidwillig en dat loont. Klanten komen namelijk altijd bij hem terug. Naast deze prettige werkhouding is zijn doortastendheid ook zeer professioneel te noemen. Er worden heldere afspraken gemaakt met klanten en half werk is er bij Nico niet bij.

Al 5 jaar blijvende kwaliteit

Elektrotechnisch Installatiebedrijf Bakker is al jaren een betrouwbare elektricien Hoofddorp en omstreken. Met een karrenvracht aan ervaring (maar liefst 50 jaar) weet hij met elke storing raad. Ook heeft Nico een NEN 1010 certificaat, wat inhoudt dat zijn elektrotechnisch installatiebedrijf voldoet aan de strenge veiligheidsvoorschriften die de NEN 1010 bevat. Bovendien hebben wij in de 5 jaar dat wij met hem samenwerken nog nooit een klacht ontvangen.

Prettige samenwerking

Ten slotte is Nico niet alleen een goede vakman, maar ook een fijne partner. De samenwerking tussen ons is altijd erg voorspoedig verlopen. Hij is altijd bereikbaar en heeft altijd tijd voor een praatje. Kortom, een echte vakman.

Nogmaals gefeliciteerd Nico! We hopen nog lang met je samen te mogen werken.

 

Nico Bakker elektricien