Vakman van de maand | Elsinga Installatietechniek

7 november 2018
Vakman van de maand Sjoerd Elsinga

Een echte vakman is zeldzaam. Die uitspraak wordt graag gebezigd, en ook hier bij Allfree kunnen we er wel over meepraten. Voor ons is een echte vakman iemand die zijn ambacht tot in de puntjes beheerst en die kennis op een betrouwbare, toegankelijke manier met zijn klanten deelt. Het doet ons dan ook plezier om deze maand precies zo’n vakman in het zonnetje te mogen zetten.

Een stille, Groningse kracht

De beste eigenschap van de Groningers is misschien wel hun kunst van het ”stille doorpakken”. Niet zeuren, niet moeilijk doen – gewoon de klus geklaard krijgen en de klant tevreden stellen. Sjoerd Elsinga, van Elsinga Installatietechniek, is een perfect voorbeeld van deze klassieke Groninger. In de afgelopen jaren heeft Allfree het voorrecht gehad met deze elektricien in Groningen samen te werken, en daar hebben we geen moment spijt van gehad.

Keer op keer heeft Sjoerd zich een betrouwbare, hardwerkende monteur betoont, voor wie het leveren van een goed eindresultaat een tweede natuur is. Als man van weinig woorden, heeft Sjoerd vaak al aan een zin genoeg om duidelijk te maken wat hij denkt of vindt. Die heldere communicatie hebben zijn klanten altijd zeer op prijs weten te stellen, en ook bij Alfree kunnen we het hogelijk waarderen. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en een duidelijke boodschap is de beste weg naar snelle oplossing.

Wij hopen in ieder geval nog jaren met Sjoerd samen te mogen werken, en bij te kunnen dragen aan de groei van zijn bedrijf. Daarom heeft onze accountmanager Jordy Drommel hem deze maand verrast met een klein presentje. Dat staat natuurlijk in geen verhouding tot het werk dat Sjoerd de afgelopen jaren heeft geleverd, maar we wilden graag aangeven hoezeer we de samenwerking waarderen.

Sjoerd,

bedankt en ga zo door!

Sjoerd Elsinga vakman van de maand