Vakman van de maand: Gerben Bronsvoort

8 februari 2019

DSV Loodgieters

Kwalitatieve vaklui zijn niet altijd makkelijk te vinden. Nog steeds heerst er bij veel mensen wantrouwen over de precieze kosten van een reparatie en de diensten die daaraan verbonden zijn. Voor ons als bedrijf is het daarom extra prettig om met professionals te kunnen werken die zowel klantvriendelijkheid als vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan.

Als klanten bellen om een gesprongen leiding of een kapot toilet te melden, staat de praktische noodzaak natuurlijk voorop. Het beestje moet weer aan de praat gekregen worden en dat moet het liefst snel gebeuren. Vaklui werken daarom altijd onder continue druk, zowel van de klanten als van hun eigen verwachtingen. Wie onder deze druk goed kan presteren en tegelijkertijd een positieve indruk achter kan laten bij de klant, mag volgens ons weleens in het zonnetje worden gezet. Voor een verstopping in Amsterdam staat hij paraat.

Het is daarom ons plezier, en onze verplichting, om deze maand een geweldige vakman naar voren te mogen schuiven. Gerben Bronsvoort van DSV Loodgieters loopt inmiddels al weer een tijdje met ons mee, en gedurende die tijd hebben we altijd van zijn diensten gebruik mogen maken. Die bereidwilligheid kunnen wij hogelijk waarderen en we hopen dat Gerben nog lang met ons zal blijven werken. Van het team van Allfree, en alle tevreden klanten: Gerben bedankt!