Vakman van de maand | Houtman Elektrotechniek

Houtman Elektrotechniek vakman van de maand

Ook voor elektriciens in het hele land leveren wij leads. Via verschillende onlinemarketingkanalen zorgen wij dat elektriciens op het internet goed gevonden worden. Een van de elektriciens voor wie wij dit doen is Houtman Elektrotechniek, een erkende installateur in midden Nederland. Omdat Houtman Elektrotechniek enorm goed werk aflevert hebben wij hem deze maand verkozen tot Vakman van de Maand.

Houtman Elektrotechniek is het elektrotechnisch bedrijf van Jacco Houtman. Jacco runt zijn succesvolle bedrijf sinds 2017. Na jaren als elektricien gewerkt te hebben wilde hij zijn eigen visie op zaken toepassen in de praktijk. Dit doet hij met veel succes. Hij heeft zich gespecialiseerd in alles wat met elektra te maken heeft. Oftewel, met alle elektra problemen kunt u bij Houtman Elektrotechniek terecht.

Sinds 2018 is hij Sterkin erkend installateur wat betekent dat hij volledig volgens de norm en wetgeving opereert. Dit wordt gecontroleerd door Sterkin, een onafhankelijk keurmerk dat aanleg van veilige installaties bevordert. Daarnaast heeft Jacco het zegelrecht waardoor hij ook hoofdzekeringen mag vervangen en de spanning mag uitschakelen om bijvoorbeeld een groepenkast te vervangen. Dit, in tegenstelling tot andere elektriciens die dit recht vaak niet hebben.

Waarom Houtman Elektrotechniek

Het zijn echter niet alleen zijn kwalificaties die Jacco tot Vakman van de Maand maken. Overal zijn alleen maar positieve reacties te lezen over zijn werk:

Wat Jacco tot een echte vakman maakt is het feit dat hij niet te beroerd is om meer te doen dan gevraagd. Hij is niet te beroerd om uitgebreid advies te geven via de telefoon of om ’s avonds laat nog op weg te gaan om een oud vrouwtje te helpen met een stroomstoring. Kortom: genoeg reden voor een dikke pluim!

Ga zo door Jacco! Wij hopen nog lang met je samen te mogen werken!

 

Mobiele versie afsluiten