Vakman van de maand | Loodgietersbedrijf H. Folkers

Loodgietersbedrijf-H.-Folkers-logo

Veel van onze klanten verdienen deze maand de Vakman van de Maand titel. Vooral onze ongediertebestrijders hebben veel en uitstekend werk geleverd. Ons service center werd overspoeld door telefoontjes van mensen met overlast van wespen. Er heerste deze zomer een heuse wespenplaag in het land. Chapeau voor alle ongediertebestrijders die de overlast voor ons hebben beperkt. Toch gaat de titel Vakman van de Maand deze maand niet naar een ongediertebestrijder.

Het is een loodgieter die deze maand met de eer strijkt, en wel Henk Folkers van Loodgietersbedrijf H. Folkers uit Hoogvliet. Waarom verdient Henk deze titel? Lees het hieronder.

Allround Loodgietersbedrijf H. Folkers

We werken nu al een aantal jaren met Folkers samen. In deze jaren hebben wij Henk en zijn bedrijf met veel bewondering gevolgd. Wat ons is opgevallen is dat het bedrijf altijd op zoek is naar verbetering. Dit is terug te zien in hoe ze zich door de jaren heen hebben ontwikkeld. Henk en zijn team startten als loodgieters, maar zijn inmiddels ook rioolexperts, cv-specialisten, dakdekkers en doet alles op het gebied van zink- en loodwerk. Echte allrounders die je met elke klus in en rondom het huis kunnen helpen. Daarnaast gaan ze met de tijd mee. Ze volgen ontwikkelingen in de branche op de voet en passen altijd de nieuwste technieken toe. Dit is niet niks wanneer je in zoveel branches werkzaam bent.

Hoe gaan vakmannen met leads om?

Allfree kent haar klanten door en door. Dit komt door onze specifieke werkwijze. De contactverzoeken die via onze online kanalen binnenkomen, worden eerst door ons service center gefilterd op kwaliteit. Vervolgens worden ze doorgestuurd of doorverbonden met een van onze vakmannen in de regio. Wij spreken onze klanten dus dagelijks. Het mooie hiervan is dat wij altijd weten wat er speelt en ook weten hoe klanten met leads omgaan. Hoe zorg je er als loodgieter voor dat de consument kiest voor jou en niet afhaakt en op zoek gaat naar een andere specialist? Voor het antwoord op deze vraag kun je terecht bij loodgietersbedrijf Rotterdam H. Folkers.

Vakman en zakenman

Henk weet hoe hij leads omzet in opdrachten. Dit heeft niet alleen te maken met zijn kwaliteiten als zakenman, maar ook met zijn kwaliteiten als vakman. Er komen alleen maar positieve recensies binnen over het werk dat hij levert. Henk en zijn team worden beschreven als “flexibele en geduldige loodgieters”, “top gasten” en “vaklui”. Andere recensies benoemen andere kwaliteiten: “goed ingespeeld op onze wensen”, “secuur en correct”, “op tijd en voor een nette prijs werk geleverd”.

Wij zijn dus met veel plezier naar Hoogvliet gereden om Henk te verrassen met de Vakman van de Maand titel. Nogmaals gefeliciteerd Henk en team! We waarderen de samenwerking met jullie enorm.

 

Mobiele versie afsluiten