Vakman van de maand | Technisch Bureau BVO

18 maart 2019
Technisch Bureau BVO vakman van de maand

Is het een loodgieter die deze maand in aanmerking is gekomen voor de vakman van de maand of is het toch een hovenier of ongediertebestrijder? Het is altijd weer lastig om onze beste klant eruit te pikken. Er zijn veel vakmannen die deze maand weer fantastisch werk hebben afgeleverd. Jammer genoeg heeft de redelijke droogte bij onze loodgieters, dakdekkers en rioolexperts voor iets minder werk gezorgd. De hoveniers daarentegen hebben alweer heel wat tuintjes zomerklaar gemaakt. Deze maand hebben we echter toch een rioolexpert en CV specialist gekozen als vakman van de maand. En wel: Technisch Bureau BVO!

Technisch Bureau BVO is het onderhoudsbedrijf van Brian van ’t Oever. Sinds 2018 runt hij met veel passie zijn eigen bedrijf. Brian heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven, maar wilde uiteindelijk zijn eigen weg inslaan. Nu stuurt hij zes ervaren cv-experts en rioolexperts aan en zorgen zij tezamen voor een sterk team. Naast een sterk team staan ze bekend om het gebruik van de nieuwste apparatuur om alle mogelijke rioolproblemen effectief op te lossen.

Waarom Technisch Bureau BVO?

Technisch Bureau BVO is nog niet heel lang klant bij ons, maar heeft zich vanaf het begin van onze samenwerking bewezen als vakman. Het is vooral het harde werken wat er voor ons uitspringt. Ook al staat zijn agenda vol, hij weet altijd een plekje vrij te maken voor een verstopping of cv storing. Daarnaast is BVO niet alleen overdag, maar ook ’s avonds bereikbaar. Met de 24/7 spoedservice kunt u altijd bij hen terecht. Ten slotte hanteren zij vaste tarieven die vooraf gecommuniceerd worden, dus als klant komt u nooit voor verrassingen te staan.

Gefeliciteerd Brian!

Middels de Vakman van de Maand willen we jou waardering geven voor jouw werk. Wij zijn erg blij met de samenwerking en hopen deze nog lang voort te mogen zetten.