Vakvrouw van de maand: Installatiebedrijf Vosse B.V.

13 december 2018
Vosse vakvrouw van de maand

Vriendelijk vakmanschap

Een bekend spreekwoord in het Gronings is nait soezen moar broezen. Het laat zich grofweg vertalen als ”geen woorden maar daden”, en het is een eigenschap die wij altijd graag terugzien bij onze klanten. Een vakman moet immers vriendelijk en professioneel zijn, maar tegelijkertijd veel werk verzetten. Installatiebedrijf Vosse heeft aan fatsoen en werklust gelukkig geen gebrek. Zowel woorden als de daden zijn bij dit Hollandse bedrijf uitstekend vertegenwoordigd. Ze kunnen u helpen bij loodgieterswerk, in de riooltechniek maar ook als CV monteur zijn zij in te schakelen.

Gezien het veelvuldige contact met Charlotte Jansen deze laatste jaren is zij ook voor ons uitgegroeid tot het gezicht, of misschien beter gezegd ”de stem” van het bedrijf. Aan Charlotte hebben onze service medewerkers altijd een prettige gesprekspartner, die zowel de klanten als onze collega’s vriendelijk en opgewekt te woord staat. Zeker op een sombere maandagmorgen biedt het een prettige geruststelling om een vriendelijke stem aan de telefoon te hebben. En als dat bedrijf ook nog eens gedegen vakwerk aflevert, is dat helemaal mooi meegenomen.

Charlotte, we willen je bedanken voor het contact de afgelopen jaren, en hopelijk ben je in 2019 nog net zo vrolijk. Wij kijken in ieder geval uit naar onze toekomstige samenwerking met Installatiebedrijf Vosse. Ga vooral zo door!