Leadgeneratie - Allfree.nl
logo AllFree
 

Meer klanten via leadgeneratie


Wilt u telefoontjes en schriftelijke aanvragen ontvangen van potentiële klanten uit uw vak- en werkgebied? Allfree levert de leads waar u om vraagt.

Wilt u telefoontjes en schriftelijke aanvragen ontvangen   

van potentiële klanten uit uw vak- en werkgebied?  

Allfree levert de leads waar u om vraagt.  

Leads ontvangen

Wat wij doen Hoe werkt het? Wat is een lead? Voor wie is het? Wat levert het op? Mogelijkheden

Wat wij doen

Allfree ondersteunt u bij het vinden van nieuwe klanten via internet. Wij zetten onze kennis van online marketing in en zorgen dat klanten u weten te vinden. U ontvangt serieuze leads: klantaanvragen die vooraf gefilterd zijn op kwaliteit. Het enige wat u nog hoeft te doen is de opdracht concreet maken en de klus uitvoeren!

Hoe werkt het?

Wij zetten online producten in, uiteenlopend van speciaal voor u ontwikkelde websites tot online beroepsnetwerken. Allfree neemt u daarmee werk uit handen. Het grootste deel van het traject dat een klant aflegt wordt door ons afgehandeld. U komt direct met potentiële klanten in contact:

Wat doet Allfree

stappen van allfree

Wat is een lead?

Een lead is een klantaanvraag gegenereerd via een Allfree product. Dit kan een telefonische oproep, een terugbelverzoek, of een offerteaanvraag zijn. Per branche of dienst kan het meest geschikte type lead verschillen.

Telefonische leads

Uw potentiële nieuwe klanten vinden online een telefoonnummer dat uitkomt bij ons interne servicecenter. Wij horen het probleem aan en noteren relevante gegevens. Iedere klantaanvraag wordt op verschillende punten gefilterd zodat u enkel relevante en kwalitatieve leads met een zo hoog mogelijke slagingskans ontvangt. Na filtering wordt u gebeld door het servicecenter en wordt de klant naar u doorverbonden. Het is vervolgens aan u om de potentiële klant het laatste zetje te geven en een afspraak in te plannen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen, dan ontvangt u een terugbelverzoek. Aan de hand van contactgegevens en opdrachtdetails kunt u de potentiële klant dan terugbellen op een moment dat u uitkomt.

Online leads

Sommige klanten verkiezen een digitaal contactformulier boven telefonisch contact. Voor deze mensen staat op al onze websites een formulier waarin direct de details van de klus beschreven kunnen worden.

Voor wie is het?

De meeste ondernemers zijn altijd op zoek naar nieuwe klanten. Al meer dan 10 jaar zorgen wij voor meer klanten in talloze branches van het MKB. Zo leveren wij bijvoorbeeld potentiële klanten aan loodgieters, dakdekkers en aannemers. Maar ook aan advocaten, boekhouders en ongediertebestrijders. Onze diensten zijn voor alle bedrijven die zichtbaar resultaat uit hun marketingbudget willen halen.

Wat levert het op?

Door samen te werken met Allfree hoeft u zelf niet meer actief achter potentiële, nieuwe opdrachten, bestellingen en projecten aan. Wij wekken voor u de interesse van nieuwe klanten, zodat u zelf geen tijd en moeite hoeft te steken in uw online marketing. Met onze leads heeft u gegarandeerd meer klanten én meer omzet. Daarnaast krijgt u ook de mogelijkheid om vaste klanten te werven. Wanneer u een klus naar tevredenheid uitvoert is de kans groot dat u de volgende keer weer gebeld wordt, maar dan zonder onze tussenkomst.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor het leveren van leads. Bij Allfree heeft u de optie om zelf aan te geven welke werkzaamheden u graag wilt uitvoeren, wat uw werkgebied is en hoeveel leads u maandelijks wilt ontvangen. Als u bij ons uw wensen doorgeeft, zullen wij een offerte voor u opstellen.

U kunt een contract aangaan voor een aantal leads of een bepaalde tijdsperiode. Vanaf dat moment kunt u rekenen op een flinke toename van het aantal klanten. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de leads, het contract of het servicecenter, dan kunt u altijd terecht bij onze binnendienst. Zij staan u graag te woord en lossen problemen zo snel mogelijk op.

Vraag een offerte aan  0800 255 37 33