SEA Zoekmachine Adverteren - Allfree.nl
logo AllFree
 

Zoekmachine adverteren (SEA)


Wij maken uw bedrijf beter zichtbaar door boven de reguliere zoekresultaten te adverteren met Google AdWords

Wij maken uw bedrijf beter zichtbaar  

door boven de reguliere zoekresultaten  

te adverteren met Google AdWords  

Wat is SEA?

In de wereld van online marketing wordt vaak gesproken over SEA: search engine advertising. Wat simpelweg staat voor adverteren via zoekmachines. En dan gaat het niet enkel om Bing of Google zoeken, maar ook om bijvoorbeeld Youtube. Dit landschap breidt zich steeds verder uit en ook de noodzaak om te adverteren neemt toe. Betaalde zoekresultaten zijn tegenwoordig veel prominenter aanwezig. Hierdoor is optimaliseren voor zoekmachines niet genoeg om zichtbaar te zijn. Als Google Premium Partner weten wij hoe we uw bedrijf zichtbaar kunnen maken door middel van advertenties.

Wat levert het op?

Het grote voordeel van online adverteren is de directe meetbaarheid van de campagne, het inzicht in de prestaties. Vanaf het eerste moment dat de campagnes live gaan wordt er bijgehouden hoeveel mensen de campagne te zien krijgen, hoeveel interacties er hebben plaatsgevonden, wat wel goed presteert en wat minder goed presteert. Zo krijgt u ook veel meer waard voor uw geld, omdat hier direct op gestuurd kan worden. Heel anders dan bij een advertentie in de krant, of een billboard aan de kant van de weg.

Een ander voordeel van online adverteren is dat er gestuurd kan worden op de zichtbaarheid van de campagne. Op welke zoektermen wilt u bijvoorbeeld gevonden worden, of aan welk publiek wilt u de advertenties laten zien? Zo worden kosten voor irrelevante vertoningen voorkomen. Combineer dit met een campagne van goede kwaliteit en een budget en er wordt een hoge mate van zichtbaarheid gecreëerd aan het juiste publiek.

De voordelen op een rij

  • Altijd op de eerste pagina van Google.
  • Vindbaar op een groot aantal relevante zoektermen.
  • Direct meer bezoekers en resultaat.

 

Waarom kiezen voor Allfree?

Bij Allfree B.V. regelen wij alles voor u: wij nemen alle facetten van uw online marketing op ons. Van het optimaliseren van webteksten tot het inzetten van succesvolle advertentiecampagnes. We laten alles naadloos op elkaar aansluiten om zo veel mogelijk aanvragen van potentiële nieuwe klanten te bewerkstelligen. Ten slotte filtert ons professionele service center de leads zodat u enkel relevante oproepen en offerteaanvragen ontvangt.

Vraag een offerte aan